Soi de struguri: Băbească Neagră
Conținut de alcool: 13%
Temperatură de servire: 12-16°C
Asocieri Gastronomice: carne de curcan si rață, lasagna Bolognese, brânzeturi cu arome intense tip Roquefort
Durata de livrare: 2-3 ZILE LUCRĂTOARE
Soi de struguri: Băbească Neagră
Conținut de alcool: 13%
Temperatură de servire: 12-16°C
Asocieri Gastronomice: carne de curcan si rață, lasagna Bolognese, brânzeturi cu arome intense tip Roquefort
Băbească Neagră. Un soi de struguri a cărui istorie începe de pe vremea strămoșilor românilor de azi – geto-dacii. În unele podgorii mai este cunoscut și sub denumirea de Rară Neagră. Miros: arome de fructe roșii în care predomină cele de afine, rodie, cireșe negre și vișine. Gust: elegant cu o aciditate care accentuează notele de fructe roșii prezente in aromă, completate de notele de vanilie și ciocolată neagră.