Durata de livrare: 2-3 ZILE LUCRĂTOARE
Soi de struguri: 70% Cabernet-Sauvignon, 25% Saperavi, 5% Rară Neagră
Conținut de alcool: 14% vol
Temperatură de servire: 18-20°C
Mâncare: brânzeturi maturate cu mucegai nobil; ruladă de cerb la cuptor, umplută cu smochine; ruladă de fazan cu piure de castane.
Negru de Purcari este regele vinurilor roşii – nobil, cu o structură bogată și un buchet desăvârşit. Cu o culoare roşie-cărămizie, se remarcă printr-un buchet complex şi intens, cu nuanțe de fructe dulci - prune coapte și smochine - ce se dezvoltă în timp, dublate pe final de arome fine de mirodenii și șofran. Gustul profund și catifelat aminteşte de aceleaşi fructe întâlnite în aromă, cu note ample de tanini delicați şi cu un postgust senzual, de lungă durată. Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturat timp de 18 luni în barrique franțuzesc de stejar.
Se decantează timp de 30 de minute înainte de a fi servit.