Soi de struguri: asamblaj din Feteasca Neagră și Cabernet Franc
Conținut de alcool: 14.5%
Temperatură de servire: 12-16 grade Celsius
Mâncare: vită maturată, burger, pastramă de oaie, cotlete de berbecuț, vinete umplute
Durata de livrare: 2-3 zile lucrătoare
Soi de struguri: asamblaj din Feteasca Neagră și Cabernet Franc
Conținut de alcool: 14.5%
Temperatură de servire: 12-16 grade Celsius
Mâncare: vită maturată, burger, pastramă de oaie, cotlete de berbecuț, vinete umplute
Acest vin este un asamblaj foarte curajos a două vinuri cu caractere diferite, dar care se completează reciproc. Intens colorat, cu arome de fructe dulci și uscate specifice soiului Feteasca Neagră de pe plantațiile pietroase din Păuliș completat cu aromele condimentate a Cabernet Francului și aromele de vanilie și condimente dulci de la maturarea vinului timp de doi ani în butoaie tip barrique de 225 litri. Un vin armonios, corpolent, cu potențial de învechire. Cupajarea are loc cu cca. 2-3 luni înainte de îmbuteliere după o prealabilă maturare la butoi.