Durata de livrare: 2-3 zile lucrătoare
Soi de struguri: asamblaj din Fetească Neagră, Syrah și Cabernet Sauvignon
Conținut de alcool: 14,8%
Temperatură de servire: 14-16°C
Asocieri Gastronomice: fripturi generoase de ied, miel, porc sau vită, sosuri cu fructe de pădure, burger Black Angus, paste cu sosuri de brânzeturi maturate
Prietenos, intens şi echilibrat, Primul îşi etalează în mod direct oferta aromatică, din care nu lipsesc senzaţiile de prune afumate, de afine şi zmeură, de piper proaspăt zdrobit şi de ierburi aromatice, învelite în impresii de vanilie şi ciocolată. Gustul se aşează în mai multe straturi, ce converg către aceiaşi numitori comuni: suculenţă şi forţă. Structurat, cu taninuri şlefuite, dar în acelaşi timp bine reprezentate, vinul aduce în postgustul lung senzaţii puternice de fructe negre de pădure şi de gemuri, dar şi o atingere condimentată.
Avantajul în a construi proiectul Desprevin.ro este că ajungem să cunoaștem multe dintre cele mai bune crame din România. Și când spunem cunoaștem ne referim dincolo de ceea ce găsesc consumatorii în sticle - gustăm sute de probe de tanc și baric, zeci de proiecte în derulare sau abandonate, încercări și teste - cam tot ce e mai frumos într-o cramă.
Așa s-a născut ideea de Primul - un vin itinerant ce în fiecare an va fi făcut cu crama care ne-a impresionat cel mai tare, un cupaj unic și irepetabil ca orice experiență care contează cu adevărat.
Primul este vinul fanion, o expresie a pasiunii și dedicării noastre, este vinul gândit ca o recompensă pentru că toți suntem primii în ochii și în inima cuiva și nimic nu ne-ar bucura mai tare decât să vă placă.
*produs și îmbuteliat de Crama Gîrboiu