Soi de struguri: asamblaj din 50% Macabeo, 50% Xarel·lo
Conținut de alcool: 11.5%
Temperatură de servire: 6-10 grade Celsius
Mâncare: aperitive, selecții de branzeturi sau charcuterie, pește, fructe de mare
Durata de livrare: 2-3 zile lucrătoare
Soi de struguri: asamblaj din 50% Macabeo, 50% Xarel·lo
Conținut de alcool: 11.5%
Temperatură de servire: 6-10 grade Celsius
Mâncare: aperitive, selecții de branzeturi sau charcuterie, pește, fructe de mare
Cava Grand Reserva Pur reprezintă esența pură a ceea ce poate oferi o cava de înaltă clasă. Realizat prin metoda tradițională (a doua fermentație în sticlă), vinul a fost maturat pe drodjii mai mult de 60 de luni, ceea ce îi conferă note pregnante de pâine prăjită și brioșă, echilibrate armonios de aciditatea pregnantă imprimată de procentul ridicat din soiul Macabeo.